T3 Lucea ID je tiež chytrý, hladký a sakra sexy
koláč s jablkovými pusinkami

(Obrazový kredit: T3)Verdikt ženy a domova
Inteligentná žehlička na vlasy a žehlička na vlasy T3s posúvajú nastavenia žehličky na vlasy na inú úroveň
Dôvody nákupu- +
Inteligentné prispôsobenie tepla
- +
Iónová technológia
- +
Krásny dizajn
- +
Unikátny režim obnovenia
- -
Zdĺhavé nastavovanie
- -
Možné chyby na dotykovej obrazovke
Ako technológie idú, je dosť ťažké posúvať veci dopredu, keď sa pokúšate vytvoriť najlepšie žehličky na vlasy . Vlasy prechádzate medzi vyhrievanými taniermi, narovnávajú sa a to je vaše, nie? Nesprávne hovorí ID T3 Lucea.
Namiesto toho si každý človek, ktorý si vyberie tento styler novej generácie, dopraje nastavenia na mieru podľa dĺžky, hrúbky a stavu vlasov. Nastavenia, ktoré si ani nemusia sami vypracovať, pretože to zariadenie robí za nich spolu s technológiou iónového vyhladzovania, tepelne inteligentným mikročipom a sekundárnym režimom pre vlasy druhého dňa.
Potom áno, spustíte vlasy medzi vyhrievanými doskami a narovnajú sa - pretože preto sú tieto nástroje v našich životoch. Ale s týmito inteligentnými extra funkciami, T3 sľubuje, že odstráni hádanie z účesu a starostlivosti o vlasy - a (väčšinou) ho odstráni. Počiatočné nastavenie je zložitejšie ako tlačidlo zapnutia a vypnutia vášho priemerného stylera a hladká dotyková obrazovka má niekoľko zraniteľností. Sú to však malé neporiadky v kontraste k silne pôsobivej technológii a veľmi príjemnému dizajnu a pocitu Lucea ID.
Kontrola ID Lucea T3
technické údaje
Odporúčaná maloobchodná cena: 189 libier Hmotnosť : 391 gramov Dĺžka kábla: 2,5 m Záruka: 2 roky
Technický výkon
T3 Lucea ID pozitívne spieva s unikátnymi technickými vlastnosťami. Začnime s biggie-T3 Heat ID, sadou prispôsobených nastavení tepla na základe štruktúry vašich vlasov, dĺžky a toho, či boli ošetrené farbou alebo nie. Nastavenie je prvá vec, ktorú urobíte po zapnutí styleru, čo je prípad poklepania na rôzne symboly na dotykovom paneli styleru, aby ste popísali svoje vlasy. Lucea ID potom vypočíta vaše perfektné nastavenie teploty z deviatich, zazvonia do uvedenej teploty v priebehu niekoľkých sekúnd, a pokiaľ ste spokojní s tým, čo je v ponuke, uchová sa pri každom štýle.
Režim obnovenia je ďalším zaujímavým doplnkom. Toto nastavenie je navrhnuté pre styling druhého dňa. To je vtedy, keď ste nemali čas umyť alebo dostať najlepší sušič vlasov zapojené, ale chcete trocha tepla doplniť včerajší vzhľad. Tento režim má nižšiu teplotu ako váš obvyklý HeatID - dostatočne vysokú na uhladenie a úpravu, ale s menším poškodením. Zahrnutie tejto funkcie ukazuje intuitívne pochopenie toho, ako si ženy skutočne upravujú vlasy, čo je často skôr prípad riešenia problémov a doplnenia, než úplného dokončenia. Je pekné mať pocit, že sa pri týchto príležitostiach môžete ľahko prepnúť do kinder režimu.
Všetky použité materiály sú prvotriedne, čo je ďalším charakteristickým znakom modelu T3, ktorého sušičky, natáčky a stylery nikdy nesklamú svojim hmatovým dojmom a krásnym dizajnom. Pre Lucea ID to znamená elegantný dotykový panel, takže absolútne žiadne tlačidlá ani spínače nenarušujú perleťový vonkajší kryt zariadenia. Dosky sú vyrobené z lesklej keramiky a regulujú teplotu inteligentným mikročipom. Malý otvor tesne nad nimi uvoľňuje prúd iónov, aby pôsobil proti kladným nábojom spôsobujúcim krepovatenie vlasov.
Skúsenosti používateľov
Akonáhle sa dostanete cez niektoré prekážky počiatočného nastavenia, máte s Lucea ID veľmi príjemný čas. Prirodzene, vzhľadom na dotykový displej a inteligentný režim Heat ID si budete musieť skutočne prečítať pokyny, aby ste mohli s týmto stylingom pracovať. Ak ste niečo ako ja (čo znamená, že sa dá veľmi ľahko vypnúť komplikovanou technológiou), môže vám to na úvod pomôcť, prečo to nemôžem jednoducho zapnúť a ísť? ale veľmi užívateľsky prívetivá brožúra vás prevedie týmto procesom, ktorý netrvá dlhšie ako minútu alebo dve.
zmrzlinový sendvič oreo uk
Ovládacie prvky na dotykovej obrazovke sú určite uspokojivé - palcový LED vypínač na tri sekundy a malé upozornenie na hluk a vibrácie vám dajú vedieť, že je styler zapnutý. Potom klepnutím na symboly popíšte dĺžku, stav a hrúbku vlasov - brožúra obsahuje množstvo informácií, ktoré vám v prípade potreby pomôžu pri výbere. Obrazovku uzamknete klepnutím na tlačidlo zapnutia a zobrazí sa séria malých pruhov, trochu podobných displeju batérie telefónu, ktoré naznačujú, ako horúco si styler myslí, že by ste mali ísť. K dispozícii je tiež manuálny režim, ak by ste si radšej vybrali teplo sami, a samostatné tlačidlo, ktoré sa priamo prepne do režimu obnovenia, takže je ľahké medzi nimi prepínať. V duchu poctivosti som mal počas inštalácie niekoľko falošných štartov, pri ktorých som si nebol celkom istý, či je obrazovka zamknutá alebo odomknutá alebo čo pípnutie znamenalo. Ale po pár minútach som to pochopil - nič zvláštne pre mňa pri nastavovaní novej sady.
Keď už hovoríme o pokynoch, je tu dosť veľký dôraz na to, aby ste sa nedotýkali vecí v nesprávny čas. Dostali sme pokyn, aby sme sa pri zapínaní a vypínaní žehličky nedotýkali oblasti nad tlačidlom napájania a pri úprave štýlu sa nedotýkali vypínača. Je zrejmé, že je o niečo jednoduchšie omylom stlačiť tlačidlo, pokiaľ v skutočnosti nejde o fyzické tlačidlo. Pri testovacích reláciách som však nezistil, že by to bol problém a ktokoľvek s telefónom s dotykovou obrazovkou by sa mal v tejto fólii ľahko orientovať.
Pokiaľ ide o skutočný zážitok z rovnania, je to hladký a uspokojujúci proces, vďaka ktorému je T3 Lucea ID jedným z najlepšie žehličky na kučeravé vlasy . Dosky sú o 10 cm dlhšie, ako je štandardné pre T3 a väčšinu ostatných výrobcov stylingov, čo znamená efektívny styling. Tiež som zistil, že tenké, elegantné doštičky a zakrivený vonkajší okraj stylera pomáhajú vytvárať vlny - niečo, na čo nikdy nemám talent, ale bolo to také jednoduché, ako to vždy bude.
Posledným drobným, ale veľmi vítaným dotykom je malý popruh na suchý zips pripevnený k elektróde. Pomáha to úhľadne zabaliť a zabraňuje tvorbe spleti elektrických káblov podobných Medúze, ktoré sa v mojej zásuvke na nástroje na vlasy zrejme vyvíjajú samy.
Výsledky
A čo vlasy? Inteligentná technológia a sexy dizajn, okrem dôkazu pudingu, je samozrejme v jedle - a Lucea ID sa skutočne ukázal ako veľmi uspokojivý. Tieto lesklé taniere sa mi ľahko kĺzali po vlasoch a zanechávali ich hladké, rovné a (môžem len predpokladať) trochu zbavené škôd, ktoré by spôsobil môj prirodzený sklon vyberať najvyššie teplo.
Všimol som si nejaký zvláštny vyhladzovací účinok z iónov? Nie celkom, ale verím, že robili svoju prácu. Režim obnovenia bol darčekom k päťminútovým stylingovým doplneniam. Moje vlasy boli viac ako šťastné, že vyhovujú nižším teplotám v druhý deň, čo, opäť, verím, v dlhodobom horizonte pomôže stavu mojich vlasov.